План здійснення заходів спрямованих на реалізацію експертних пропозицій за результатами громадської експертизи регулювання цін (тарифів) на обласному рівні

«Затверджую» Перший заступник голови Львівської ОДА В. П’ятак

1.    Відстежити регуляторний вплив наступних розпоряджень:

•    Повторне відстеження розпорядження голови облдержадміністрації від 03.11.2008р. №1235/0/5-08 «Про граничні розміри плати за проживання в гуртожитках».
-    Термін виконання – ІІ півріччя 2010 року;

•    Повторне відстеження розпорядження голови облдержадміністрації від 23.12.2008р. №1549/0/5-08 «Про граничні торговельні надбавки на продукцію громадського харчування, що реалізується у навчальних закладах».
-    Термін виконання – ІІ півріччя 2010 року;

•    Повторне відстеження розпорядження голови облдержадміністрації від 14.09.2009р. №913/0/5-09 «Про тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньо обласному сполученні».
-    Термін виконання – ІІ півріччя 2010 року.

2.    Організовувати внутрішній аудит на предмет відповідності вимогам аналізів регуляторного впливу, підготовлених до проектів рішень щодо зміни регулювання цін (тарифів) на товари та послуги масового споживання. Оприлюднювати аналіз регуляторного впливу після  проходження внутрішнього аудиту та усунення виявлених ним недоліків.
-    Термін виконання – на постійній основі.

3.    Встановлювати граничні показники (нормативи), що регулюють ціни (тарифи) на основі стратегічного аналізу з використанням методології стратегічного прогнозування.
-    Термін виконання – на постійній основі.

4.    Передбачити цільове підвищення кваліфікації працівників з питань цінового регулювання.
-    Термін виконання – на постійній основі.

5.    Направляти у Кабінет Міністрів України пропозиції з питань вдосконалення системи регулювання цін та тарифів.
-    Термін виконання – на постійній основі.

6.    Приймати участь в розробці Програми соціального захисту малозабезпечених верств населення на 2011 – 2012 роки в зв’язку із зростанням цін на продукти і послуги масового вжитку.
-    Термін виконання – протягом 2010 року.

7.    Оприлюднювати актуальну інформацію з цінового регулювання на Веб-сторінці Львівської облдержадміністрації та на сайті «Підприємництво Львівщини».
-    Термін виконання – на постійній основі.

8.    Організовувати консультування суб’єктів господарської діяльності з питань цінового регулювання в громадській приймальні підприємців Львівщини за участю посадових осіб Головного управління економіки.
-    Термін виконання – на постійній основі.

9.    В рамках форуму «Бізнес – влада» організувати тематичні зустрічі представників влади та представників громадських об’єднань на предмет обговорення регулювання цін (тарифів) в області.
-    Термін виконання – протягом року.


Начальника головного
управління економіки ОДА                    Д. Шмигаль