Порядок проведення круглого столу

10:00 – 10:10

Реєстрація учасників круглого столу.

10:10 - 10:30

Відкриття роботи круглого столу.. Представлення мети, завдань та порядку проведення. Знайомство з учасниками круглого столу. Представлення проекту «Громадська експертиза регулювання цін (тарифів) на обласному рівні».

(Федунь І.П.)

10:30 – 10:40

Інформування присутніх про призначення, функції та порядок проведення громадської експертизи.

(Польова І.М.)

10:40 – 11:20

Організація та методологія проведення громадської експертизи регулювання цін (тарифів) у Львівській області. Загальна оцінка діяльності Львівської облдержадміністрації щодо регулювання цін (тарифів) на обласному рівні. Обговорення проблематики.

( Лукашенко Т.В.)

11:20-11:40

Кава-брейк

11-40- 13:00

Висновки та рекомендації громадської експертизи щодо регулювання рівня рентабельності виробництва борошна та хліба, граничних торговельних надбавок на продукти масового споживання та декларування оптово-відпускних цін, торговельних надбавок на дитяче харчування. Обговорення проблематики.

( Лукашенко Т.В.)

13:00-14:00

Обід

14:00 – 14.50

Висновки та рекомендації громадської експертизи щодо регулювання тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні. Обговорення проблематики.

( Польова І.М.)

14:50-15:10

Кава-брейк

15:10- 16.00

Висновки та рекомендації громадської експертизи щодо регулювання торговельних націнок на продукцію громадського харчування, що реалізується у навчальних закладах. . Обговорення проблематики.

( Польова І.М.)

16:00- 16:30

Підведення підсумків круглого столу.

( Лукашенко Т.В., Польова І.М. )

16:30- 17:00

Прес-конференція для присутніх журналістів

(Лукашенко Т., Польова І.М.)