Порядок проведення круглого столу |
10:00 – 10:10
|
Реєстрація учасників круглого столу.
|
10:10 - 10:30
|
Відкриття роботи круглого столу.. Представлення мети, завдань та порядку проведення. Знайомство з учасниками круглого столу. Представлення проекту «Громадська експертиза регулювання цін (тарифів) на обласному рівні».
(Федунь І.П.)
|
10:30 – 10:40
|
Інформування присутніх про призначення, функції та порядок проведення громадської експертизи.
(Польова І.М.)
|
10:40 – 11:20
|
Організація та методологія проведення громадської експертизи регулювання цін (тарифів) у Львівській області. Загальна оцінка діяльності Львівської облдержадміністрації щодо регулювання цін (тарифів) на обласному рівні. Обговорення проблематики.
( Лукашенко Т.В.)
|
11:20-11:40
|
Кава-брейк
|
11-40- 13:00
|
Висновки та рекомендації громадської експертизи щодо регулювання рівня рентабельності виробництва борошна та хліба, граничних торговельних надбавок на продукти масового споживання та декларування оптово-відпускних цін, торговельних надбавок на дитяче харчування. Обговорення проблематики.
( Лукашенко Т.В.)
|
13:00-14:00
|
Обід
|
14:00 – 14.50
|
Висновки та рекомендації громадської експертизи щодо регулювання тарифів на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні. Обговорення проблематики.
( Польова І.М.)
|
14:50-15:10
|
Кава-брейк
|
15:10- 16.00
|
Висновки та рекомендації громадської експертизи щодо регулювання торговельних націнок на продукцію громадського харчування, що реалізується у навчальних закладах. . Обговорення проблематики.
( Польова І.М.)
|
16:00- 16:30
|
Підведення підсумків круглого столу.
( Лукашенко Т.В., Польова І.М. )
|
16:30- 17:00
|
Прес-конференція для присутніх журналістів
(Лукашенко Т., Польова І.М.)
|
|